Miljø og bolig

Hurtigt til og fra uddannelser.
Rødovre ligger godt! Det skal vi udnytte. Med anlæggelse af den nye ringbane betyder det at rigtige mange får direkte adgang til store uddannelsessteder f.eks. DTU i Lyngby. Med den nye hurtige buslinie 9A kan mange borgere i Rødovre komme frem til metroen og derfra videretil både CBS, KU og andre vigtige uddannelsessteder.

Uddannelse er vejen frem, så skal vi bare sikre, at vejen er fremkommelig. Jeg vil arbejde for, at vi fastholder og udbygger vores muligheder for at komme hurtigt frem til vores uddannelsessteder.

Gode muligheder for at få en bolig
Det er svært at få en bolig i Rødovre, da der er stor interesse for at bo i Rødovre. Ved at styrke udviklingen i både private og almene boligprojekter skal vi løbende sikre, at der kommer et større udbud af boliger med en god kvalitet.

I Rødovre har vi store områder, hvor vi kan udvikle bymiljøet og på den måde sikre, at det bliver nemmere at få en bolig i Rødovre, samt at kvaliteten er i top.

Fokus på miljøet
Vi har kun en natur. Der kommer ikke en ny. Derfor skal vi hver dag overveje, hvad vi kan gøre for at passe på den. Vi har i kommunen brugt store summer på at nedbringe vores energiforbrug, og det skal vi fortsætte med.

Jeg vil arbejde utrætteligt på, at vi fortsat nedbringer kommunens CO2-udslip og holder et stift blik på, hvordan vi forvalter vores ressourcer.

Læs gerne om hvad jeg mener om andre emner i under menuen i venstre side.