Når jeg selv skal sige det…

M_smil_pandehaar_hvid_polo

Det er ikke nemt at komme med en beskrivelse af én selv. Men jeg kan da godt komme med et par fakta og beskrivelser om hvem jeg er, og hvordan jeg tænker.

Demokratiet og dets styrker og svagheder, har altid fascineret mig. Og jo mere jeg lærer og opdager, jo bedre kan jeg forstå hvor vigtig det er at vi i dag og i fremtiden, vælger stærke socialdemokrater til at styre vores kommune, region og nation. Ønsker vi velfærdsstaten er der kun et parti der kan bevare den – nemlig dem der skabte den.

Jeg blev født i ´78 og har en dansk mor og en armensk far. I dag bor jeg i vores dejlige hus i Rødovre, hvor jeg har boet i over 6 år. Jeg kommer oprindelig fra Århus, men flyttede til Aalborg som 21 årig, da jeg fik arbejde i HK.

Politik har altid interesseret mig. Det er vel ikke noget man selv vælger, det vælger én. Jeg startede min karriere i HK-Århus hvor jeg også blev medlem af DSU. I starten var det mest fagpolitik der interesserede mig, men jo længere tid jeg var medlem af DSU, jo mere begyndte jeg også at fatte interesse for andre sider af det politiske spektrum.

Jeg har altid levet efter et modificeret motto om, at man skal leve livet i nuet og ikke spekulere over hvad, der kan gøre det af med en. Jeg lytter aldrig til hvad de siger i TV, jeg uddannet til at hoppe i faldskærm og har flere gange hoppet i elastik. Ellers kan Jetboating, Fire walking, og Gletsjertur i helikopter, også skrives på CV’et.

Jeg arbejder til daglige som rekrutteringskonsulent i Workindenmark som giver mig mange udfordringer hver dag. Her har jeg ansvaret for udenlandsrekrutterings opgaver og alt hvad der dertil hører. Jeg elsker mit arbejde, og ville ønske at alle kunne arbejde med det som de brændte mest for, hver dag.

Det er ikke mange timer der går til spilde i min hverdag. Når man er aktiv i Socialdemokratiet, har et fuldtidsjob som rekrutterings konsulent, læser til coach og også gerne skulle have tid til hustru, børn og venner, så er der ikke mange timer tilbage i døgnet.

Nåå – ja Mit fulde navn er Michel Onnik Berg Doukmadjian.