Gør holdning til handling.

Meld dig ind i Socialdemokraterne eller DSU
gerdes_raaber

Synes du også, at fællesskab og solidaritet er vigtige værdier?
Har du lyst til at gøre en forskel, eller vil du gerne støtte en politisk sag, så meld dig ind hos Socialdemokraterne eller DSU.

Du behøver ikke vide en masse om politik for at være medlem, men måske har du lyst til at diskutere politiske emner, der vedrører dig selv og alle andre? Politik har jo at gøre med hverdagen – om du kan få passet dine børn i børnehaven og om hvor meget det skal koste. Det er om du kan få et arbejde efter endt uddannelse og om du har adgang til en ren natur. Politik er om du har kvalitet i deres hverdag.

Som medlem af Socialdemokraterne kan du deltage i vigtige politiske beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds – eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser eller debatter.Som medlem modtager du det landsdækkende medlemsblad “Socialdemokraten” fire gange om året.

Det koster ca. 80 kroner pr. kvartal at være medlem, men kontingentet fastlægges af den enkelte partiforening. Når du har meldt dig ind vil du blive kontaktet af din partiforening.

DSU

Er du under 30 kan du også melde dig ind i DSU, som er Socialdemokraternes ungdomsorganisation. DSU står for “Danmarks Socialdemokratiske ungdom” og har ca. 3000 medlemmer.
I DSU kan du diskutere politik med unge, komme på spændende kurser og møde en masse spændende unge visionære socialdemokrater – som jeg selv 🙂
Medlemskab koster 100-150 kroner årlig.